Participació en el XIII Cicle de concerts de Música Sacra a Cardona

El Cor de Cambra Sant Cugat participa el proper dissabte dia 8 d’abril en el XIII Cicle de concerts de Música Sacra a la Col·legiata a Cardona amb una sèrie d’àries a càrrec de la soprano Miki Mori i el baríton Josep-Ramon Olivé, a més de dues grans obres, acompanyades a l’orgue per Marc Sumsi, del reconegut compositor francès Gabriel Fauré: el seu Rèquiem, Op. 48, i el Cantique de Jean Racine, Op. 11.

Rèquiem de Gabriel Fauré, una de les obres més transcendentals i universals del repertori religiós.

El sentiment religiós ha estat present en la humanitat des dels seus inicis. La capacitat de transcendència, única en l’ésser humà, s’ha manifestat a tots els temps i cultures, impregnant l’expressió més profunda d’allò que som. Aquesta expressió, fruit d’una necessitat imperiosa de comunicar i d’explicar el cicle de la vida i de la mort, troba el seu àmbit natural en l’art. De totes les arts, la música és, sens dubte, la més abstracta, inefable i efímera; perfecta, doncs, per acollir el misteri inherent al fet religiós. El programa d’aquest concert es fa ressò de la multiplicitat de la vivència de la Fe: des de l’austeritat de Bach fins a la serenor de Fauré, passant per la contemplació de Mozart.

Cartell del Cicle de Concerts de Música Sacra a Cardona
Feu clic a la imatge per ampliar-la.

Més informació

Deixa un comentari